BroWro Festung. Strona: 22

Dodano: 2009-07-08 13:19

Aha...LIneage jest jakis uszkodzony wiec nie moge odpalic eh :evil:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Dodano: 2009-07-08 13:28

To ultra hiper mega chujowo w chuj kurwamac

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2009-07-08 13:45

NOm wiem :evil: Ty lepiej dzwon do pani z warzywniaka i mow co ustaliliscie:)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Dodano: 2009-07-08 13:51

A wiec po krotkiem telefonicznej rozmowie z Pania Celinka zdecydowalismy ze spotkamy sie..... hahaha

Dodano: 2009-07-08 14:05

Nie denerwuj mnie i dopisz koncowke :twisted:

BroWro Dodano: 2009-07-08 14:10

:twisted: Strefa 0 godz 20 30 :)

Dodano: 2009-07-08 14:12

Strefa...niedlugo mnie tam przestana wpuszczac hyh zwlaszcza po ostatniej imprezie-Mieszko moze zaswiadczyc hyhyh ale Strefa to wysmienity pomysl :D Trzeba sie jeszcze z mara skontaktowac

BroWro Dodano: 2009-07-08 14:18

Kolne do niej :)

...po krótkiej rozmowie

Mara bedzie :)

Dodano: 2009-07-08 14:26

Super..ale naucz sie edytowac posty hyhyh
Czyli ekipa browro w pelnym skladzie :D

BroWro Dodano: 2009-07-08 14:29

Taa :)

Dodano: 2009-07-08 16:13

No to zajebiście że wszyscy będą :lol: a ja bym się chciała jednej rzeczy dowiedzieć, a mianowicie kto wymyślił, że ja 10-tego mam urodziny :?:

Otóż mówię wszem i wobec że urodzinki mam w grudniu a imrezka jest ot tak sobie :lol: bo was ze dwa miesiące widzieć nie będę (praktyki, Woodstock, morze, znowu praktyki...) haha, ale jak tak bardzo chcecie to mogę i obchodzić je w piątek, żaden problem haha :twisted:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

BroWro Dodano: 2009-07-08 16:17

Bede w piatek i koniec

Dodano: 2009-07-08 16:51

O pani Celinka ozyla...jak milo wszyscy beda rzecz jasna a co do Astarota bedzie pewnie wiadomo w ostatniej chwili :D

BroWro Dodano: 2009-07-08 17:00

Ja sie przygotowuje powoli pijac w pracy kulturalnie po 2 piwka dziennie W koncu trening czyni mistrza

Dodano: 2009-07-08 17:10

Ja tam uwazam ze sie przygotowywac nie musisz bo po ostatnim"przygotowaniu"ponoc nie byles w stanie pojsc na rozmowe hyhy :D

BroWro Dodano: 2009-07-08 17:22

Ano nie bylem Coz ja moge powiedziec - zycie :)

Dodano: 2009-07-08 17:40

A ja sie boje ze to spotkanko zaowocuje tym ze na mnie s Strefie beda dziwnie patrzec hyhyh bo wiadomo jak zwykle koncza sie imprezy naszej przecudnej ekipy
A ze ostatnio bylo cos co mozna podciagnac pod sodome o gomore to juz wogole ...hyhy

BroWro Dodano: 2009-07-08 17:43

Jak sie bawic to sie bawic drzwi wyjebac Nowe wstawic :)

Dodano: 2009-07-09 07:57

:twisted: Ja tam nic niezamierzam"wyjebywac"uwielbiam Strefe i nie chcialabym miec tam jakiegos zakazu wstepu choc jak sie znowu Astarot z Miechem spotkaja(żalujcie ze nie widzieliscie ich ostatnio-wrazenia niezapomniane)to bedzie wesolo :D

Celinko a przyprowadzisz ze soba brata jak obiecalas :twisted: :twisted: ?

BroWro Dodano: 2009-07-09 12:44

Loozix zartuje przecie (chyba)

Dodano: 2009-07-09 14:03

bastet666 napisał(a):

A propo kto idzie na In Dust of Rally 18 lipca d Wagonu??

Ja :twisted: miałam jechać do Jarocina ale nie mam siana :?

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

BroWro Dodano: 2009-07-09 14:04

Zycie Tatumi zycie.

Dodano: 2009-07-09 14:22

CZyli rozumiem Tatumi ze z tej okazji do Wro zawitasz :D tzn tego 18stego?

Dodano: 2009-07-09 14:32

Myślę że możesz na to liczyć ;>

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-07-09 14:35

:D :D To wyglada na to ze na In Dust..tez bedzie fajna ekipa ..great :twisted:

No to do zobaczenia wszytskim dzis o 20 30 :D w Strefie

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło